Rockblock

We hebben op de Campus een eigen muziekschool: Rockblock!
Dit is een cursus na schooltijd waarbij je in een kleine groep een instrument leert bespelen. Je kunt kiezen uit: drums, gitaar/ basgitaar, keyboard/ piano, zang, DJ en bandcoaching. 

Spelregels
- Voor €150,- per jaar krijg je 20 lessen van 45 minuten, over het algemeen op dinsdagmiddag.
-  Aan het begin van het schooljaar ontvang je een aanmeldingsformulier.
-  Je zit in een groep met maximaal 6 leerlingen. 
-  Je hoeft geen ervaring te hebben in het onderdeel dat je kiest (behalve bij bandcoaching; zie hieronder).
-  Op school zijn de instrumenten aanwezig die je mag gebruiken tijdens de lessen.
-  De lessen starten in november. Na de roosterindeling krijg je de precieze tijd te horen. 
-  We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de eindtijd van de laatste les. Het kan zijn dat je soms moet wachten, omdat je waarschijnlijk ook met leerlingen uit een andere klas in de groep zit die misschien later uit zijn. 
- De Rockblockers krijgen de kans om aan het einde van het schooljaar (26 mei 2018) op te treden in het PROFESSIONELE THEATER van de Campus! Voor de meesten is dit een hele bijzondere ervaring, maar het is niet verplicht om hieraan mee te doen.

Bandcoaching
Kies je voor bandcoaching, dan is een aantal jaren ervaring (basisvaardigheden) op je instrument noodzakelijk, omdat we in de band vooral nummers gaan uitzoeken en repeteren. De nadruk ligt dus niet op het verbeteren van je technische vaardigheden, maar op het samen spelen in een band. Als drummer moet je bijvoorbeeld wel een ‘break’ kunnen slaan en als gitarist moet je een Bm-akkoord makkelijk kunnen vinden en spelen.

Meer informatie?
Wil je je aanmelden om deel te nemen aan de lessen van het Rockblock? Mail dan naar rockblock@markenhage.nl
.
Belangrijk: download het inschrijfformulier en lever het ingevuld en al in bij het leerlingloket (t.o. de mediatheek), uiterlijk vrijdag 27 oktober.
Je kunt het ook mailen aan rockblock@markenhage.nl

Wil je meer informatie over de verschillende onderdelen van Rockblock of bijvoorbeeld over de muzikanten/docenten van wie je les krijgt? 

Vragen over de cursussen van Rockblock kun je mailen naar info@markenhage.nl of naar rockblock@markenhage.nl.