Proeflessen

De groei van kennis is een creatief proces.

Daarom gaan dalton, cultuur en onderzoek zo goed samen op Markenhage! Op de Dalton/Cultuurmiddagen voor groep 8-leerlingen kun jij hier alles over te weten komen. Inschrijven kan op: 

- woensdag 8 december 2021 vanaf 13:45 tot 15.30 uur (helaas is er voor deze dag geen plek meer beschikbaar)
- Woensdag 12 januari 2021 vanaf 13:45 tot 15.30 uur (helaas is er voor deze dag geen plek meer beschikbaar)
- Woensdag 2 februari 2022 vanaf 13:45 tot 15.30 uur (helaas is er voor deze dag geen plek meer beschikbaar)
- Woensdag 23 februari 2022 vanaf 13:45 tot 15.30 uur (helaas is er voor deze dag geen plek meer beschikbaar)

Door middel van deze proeflessen kun jij nog beter kennismaken met Markenhage. Je kunt leren wat daltonvaardigheden zoals samenwerken, onderzoeken, leren kiezen, creatief nadenken en reflectie zijn. Leuk en leerzaam tegelijk!


Aan de lopende band…

Op deze middagen gaan we onderzoeken hoe lopende banden werken, waar we lopende banden tegenkomen en gaan we met elkaar ‘uiteenlopende’ lopende banden maken en ontwerpen. Dat ga je doen tijdens verschillende lessen en we gebruiken hiervoor allerlei werkvormen.

Je mag die middag natuurlijk alleen of met een vriend(in) op de fiets komen maar voor jouw ouders is er ook de mogelijkheid om beter kennis te maken met Markenhage. Er wordt voorlichting gegeven en jouw ouders krijgen een rondleiding door onze school.Lijkt dit je leuk en interessant? Schrijf je dan hier in of via de knop groep 8/proeflessen op de website van Markenhage. www.markenhage.nl

We hopen je op een van onze Dalton/Cultuurmiddagen te zien!