Dalton Extra

Met ingang van dit schooljaar werken we op Markenhage op de dinsdagmiddag en donderdagmiddag met een ‘daltonband’. Tijdens het 8e en 9e uur zijn er mentoractiviteiten gepland, maar is er ook ruimte voor ondersteuning, verdieping en extra activiteiten. Rockblock en Cultblock met o.a. dj-lessen, bandcoaching en fotografie zijn bekende voorbeelden van deze extra activiteiten. Dit jaar komt daar Dalton Extra bij.

Op dinsdag- en donderdagmiddag het 8e uur (vooral onderbouw) en 9e uur (vooral bovenbouw) kun je vanaf dit jaar lessen versterkt Duits (Goethe), versterkt Frans (Delf) en elementair boekhouden volgen. In totaal krijg je ongeveer 15 lessen en kun je de lessenreeks afsluiten met een examen waarvoor je een internationaal erkend diploma kunt krijgen. 

Als je deel wilt nemen aan één van de cursussen binnen Dalton Extra, geef je dan via bijgaand inschrijfformulier. Na ondertekening door je ouders, lever je het formulier in bij de administratie van Markenhage. Doe dit voor 24 oktober 2017 , zodat we aan het begin van periode 2 van start kunnen gaan.